Печатен център VEX 1 покрива цялата гама от услуги, необходими на всеки бизнес. Разполагаме с единствената в Централна Северна България професионална дигиталната печатна преса Xerox DC6060!
В сектора Бизнес оферта предлагаме пълната си гама услуги и продукти съобразени с нуждите и възможностите на всеки бизнес- ще направим необходимият Ви рекламен материал с разбиране за бизнеса Ви! С креaтивно мислене и без излишни подробности! В днешния динамичен пазар фокусът върху правилното позициониране е най-важният приоритет! Никой не може да си позволи да чака или да губи време за изработката на своя рекламен материал! важно е посланието Ви да достигне до правилната потребителска група, и то навреме! Офертата ни е ориентирана към всеки раздел на пълното рекламно обслужване!

ДИЗАЙН НА ПЕЧАТНИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Дизайнът е в основата на всеки един рекламен материал. Стилният творчески проект винаги ще привлича Вашите клиенти, ще ги кара да погледнат с друго око на рекламния материал, който сте им поднесли. Чрез визията на рекламата Ви, клиентите си изграждат представа за Вашата фирма и нейната дейност. Изпълнена със стил и креатив, в синхрон с маркетинговата Ви и рекламна стратегия визията на Вашата реклама гарантират успешната комуникация с клиенти и партнъори. В областа на дизайна и предпечата при нас работят високо квалифицирани дизайнери-специалисти, които чрез своите идеи и реализацията им, ще направят Вашата реклама наистена работеща и уникална.

ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

За да се създаде перфектния имидж на Вашата фирма, стока или продукт е необходим уникален стил, марка, лого, фирмена идентичност, с която Вашите клиенти ще Ви запомнят и ще ви различават от всички останали фирми на пазара. Можем да Ви предложим пълна разработка на фирмена идентичност, визия и дизайн, от логото, материалите за коренспонденция (визитки, бланки, пликове) до каталози, плакати, календари, външна и транспортна реклама, уеб сайт и др.

В разработката на фирмена идентичност се включват разработка на графичен стил и дизайн и подробно описание на фирмената идентичност. Елементите на фирмената идентичност са: фирмени цветове, фирмени шрифтове, дизайн на фирмено лого, дизайн на визитка, дизайн на бланка (за факс и e-mail), дизайн на плик, дизайн на папка, изграждане на фирмен сайт и др.

Предпечатна подготовка
Наред със стилния дизайн, предпечата е не по-малко важна част от визията на Вашите рекламни материали. дори и с перфектен дизайн, ако са неправилно подготвени за съответната технология за печат, Вашите рекламни материали не биха изглеждали много добре по начина, по който си ги представяте. С помоща на специалистите в областта на предпечата Рекламен център VEX 1 може да Ви гарантира добрия краен резултат и да отговори на Вашите очаквания.

Не робувайте на старите правила в РЕКЛАМАТА - Изисквания за големи никому ненужни тиражи /стотици менюта, хиляди дипляни, флаери и каталози/ Ще Ви поглезим, като отпечатаме само толкова, колкото са ви нужни, дори ако това е 1/един/ бр. Ако трябва, ще изпълним целия процес по заснемане и събиране на информация!

Ще ви поглезим още малко като Ви представим гарантирани цветни мостри на крайният резултат! За да сте още по-доволни ще изпълним печатната дейност в рамките на деня или следващия и няма до Ви караме да чакате повече!

И за да бъдете истински разглезени ще ви дадем на разположение по всяко време специалист от нашия екип! Можете да имате Визитки ВЕДНАГА, Дипляни ВЕДНАГА - поглезете се и не чакайте!

Ако всичко това Ви звучи нереално, заповядайте в дигиталния печатен център VEX 1 и вижте!. На ваше разположение е уникалната печатна преса DC6060 проектирана за натоварвания с малки тиражи!

Машината гарантира перфектно качество, тираж и срок, непостижими за офсетните преси и така пести парите и времето Ви!

Пакетни услуги Фирмена Идентичност

За вашето улеснение предлагаме следните пакетни услуги:
- Базов пакет фирмена идентичност

* Фирмени цветове
* фирмени шрифтове
* Дизайн на фирмено лого

- Основен пакет фирмена идентичност:

* Фирмени цветове
* Фирмени шрифтове
* Дизайн на фирмено лого
* Дизайн на визитка
* Дизайн на бланка ( за факс и e-mail)
* Дизайн на плик

- Пълен пакет фирмена идентичност:

* Фирмени цветове
* Фирмени шрифтове
* Дизайн на фирмено лого
* Дизайн на визитка
* Дизайн на бланка ( за факс и e-mail)
* Дизайн на плик
* Дизайн на папка
* Изграждане на фирмен сайт

Технологии на печат върху хартия

Най-добрата съвременна технология за получаване на пълноцветни изображения е цифровия печат.
При нея изображението от цифровия носител директно се пренася върху медията за печат, което е гаранция за качество на крайния продукт. това позволява отпечатването дори и на 1 копие.
Почти няма брак и всички са с еднакво перфектно качество. Бързината при цифровия печат няма конкуренция при другите видове печатни технологии. Скоростта на печат позволява няколко хиляди пълноцветни копия за един час. Това е най-удачния начин за печат на тиреажи до 400-500 листа, особено ако не разполагаме с много време.

Офсетовия печат е най-широко използваната технология за по-големи тиражи . Това се дължи на спецификите при отпечатването на изделията. За офсетовите машини е нужна подготовка преди печат на изделието. Експонира се метална пластина посредством, която мастилата се нанасят върху хартията . Офсетовия печат за разлика цифровия не е добър вариант за отпечатване на пълноцветни изображения с тираж под 400-500 листа.

Технологии на печат върху винил, фолио и др.

Широкоформатния печат намира все по-голямо приложение през последните години. Големите винаги са впечатляващи. Размера на Вашата реклама ще вдъхне уважение в клиентите и респект във Вашите партньори. в зависимост конкретния рекламен носител и неговото приложение мастилата и детайлността на печата могат да бъдат различни.

Солвентния печат е подходящ за по-големи изображения (над 1 кв.м.). Удачен е само за външно приложение. Има голяма трайност във времето и няма нужда от допълнителна защита. Има възможност за печат на много и различни медии. Подходящ е за: билборди, калкани, рекламно оформление на големи транспортни средства и т.н.

Екосолвентния печат се характеризира с високо качество на изображението. Подходящ е за по-малки изображения ( под 1 кв.м.). удачен е както за външно, така и за вътрешно приложение.

Защо в цифрова печатница VEX 1?

. Защото имаме възможност да отпечатаме Вашата поръчка за по-малко от 1 час!
. Защото минималното количеството, което може да поръчате при нас, е 1 бр.
. защото можем да Ви отпечатаме веднага пробна цветна мостра!
. Защото разполагаме с една от най-качествените и производителни цифрови печатни преси в България!
. Защото при нас веднага можете да получите отговор за статуса на Вашата поръчка!
. Защото разполагаме с голямо разнообразие на хартии и картони, което непрекъснато нараства!
. защото пестим вашето време!
. Защото само така може да се възползвате от нашите промоции и отстъпки!
. Защото сме от малкото, които ще направят всичко, за да свършат работата Ви!
. Защото получавате експресно, коректно и усмихнато обслужване. :)

Довършителни операции

С помоща на големия набор от машини, с които разполага Рекламен център VEX 1 може да Ви осигури един завършен краен продукт. Фирмата разполага с машини за рязане, биговане, кеширане, заобляне, дупчене, ламиниране, поставяне на телчета, лайсни, спирали, декоративни болтове, капси, рапиди, рингове и мн. други, които дават възможност за една уникална и атрактивна визия на Вашите рекламни материали.

Фирмени артикули

Визитката е лицето на Вашата фирма пред клиенти и партнъор. тя е първото впечатление, акакто всички знаем , то е най важното.
Бланка
Наложете индивидуалността във фирмената си коренспонденция. Така фирменото лого и стил ще се откроят в очите на Вашите партнъори и клиенти.

Плик
Напомнете за себе си чрез Вашата коренспонденция. Създайте уникални фирмени пликове, които да затвърдят Вашия имидж.

Папка
Необходимо и подходящо средство за компактно съхранение и разпространение на Вашата реклама.

Формуляри, Кубчета, Фактури
Улеснете всекидневната си организация с формуляри, създадени специално за да посрещнат Вашите нужди. Дайте на клиентите си сигурност, като застанете с Вашия дизайн зад официалните си документи. Дори и задължителните документи могат да имат дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност.

Бюлетини и списания
Редовното издаване на бюлетини и списания е ключ към разрастването. Тези рекламни материали спомагат за утвърждаването Ви като последователна и просперираща фирма.

Баджове
Покажете логото си на клиента още с влизането му във Вашия офис. Помогнете за налагането на фирмената си визия и стил.

Картички
Използвайте всеки повод, за да напомните за себе си. Вашите бизнес партньори ще бъдат очаровани от Вашето внимание и находчивост.

Обложки и написване на CD
Един прекрасен вариант за напомняща реклама.

Дипломи, грамоти и сертификати.
Отличете високите заслуги с подходящ дизайн.

Линийки, карти за игра
Един нестандартен начин да наложите визията си.


РЕКЛАМНИ артикули

Флаери
Лесен, бърз и икономичен начин да запознаете клиентите си с нови продукти и услуги. Подходящ за масово разпространение в големи тиражи.

Дипляни
Имайки предвид малко по-големия й размер тя може да даде по-детайлна информация за Вас и Вашата фирма. Насочена към целевите клиенти, с подходящия дизайн и форма, тя може да бъде полезен рекламен материал при запознаване на клиента с фирмата.

Брошури
Със своята атрактивност и дълготрайност брошурата е подходяща както за реклама на отделен продукт или услуга, така и за цялостната дейност на фирмата.

Каталози
Представете своите продукти в красива и атрактивна форма и визия. предоставяйки на клиентите детайлна информация за всичко, което предлагате, Вие ще избегнете проблема с недостатъчната им осведоменост.

Плакати
Информирайте за новите си продукти или предстоящи събития чрез подходящо изработени плакати.

Рекламни торбички
Те могат да бъдат сигурен Ваш съюзник в завършването на фирмената Ви идентичност, както и в спечелването на клиента.

Опаковки
В съвременния свят опаковките са тези, които продават продукта. Погрижете се за външнния вид на Вашата стока.

Етикети, Стикери
Въпреки различното им предназначение и вид, те винаги са полезен елемент при търговската дейност.

Талони, Гаранционни карти
Подходящи за търговски промоции и следпродажбено обслужване, в синхрон с фирмената визия тези рекламни носители могат да направят голямо впечатление на клиента, ако са изработени по подходящия начин.


Артикули за заведения

Подложки за хранене
Показват стила на заведението. Направени в синхрон с визията на менюто, те могат да бъдат сигурен гарант, че клиента ще Ви помни.

Менюта
Добре изглеждащото меню привлича клиента, помага му в избора и оставя приятни впечатления и желание да се върне отново. Можем да Ви предложим голямо разнообразие от форми и размери за изработка на Ваше уникално меню.

Рекламни сълфетки
Въпреки многобройните варианти за персонализиране на салфетките, те също могат да изразяват символиката на заведението и да съдействат за изграждане на положителна представа в клиента.

Подложки за чаши
Те са финала за Вашата визия. Изработени с уникална форма или от специфичен материал, изразяват и отличават индивидуалността на заведението.


Външна реклама

Поазнанията и опита в областта на външната реклама ще помогнат за перфектното представяне на Вашия фирмен стил. Екипът ни ще Ви предложи най-адекватното решение за конкретния случай и рекламен бюджет! Можем да предложим пълната гама услуги, покриващи външната реклама:

Билбордове
Табели
Светещи реклами
Осветени реклами
Обемни букви
Неонови надписи
Транспаренти
Брандиране на витрини
Знамена
Тотеми
Облепяне на транспортни средства
Нестандартни рекламни конструкции и решения


Интернет реклама

Регистрация на домейн
Да имате собствен домейн (от типа www.ime_na_firma.net и т.н.)днес не е лукс, а необходимост. Собственото "име на сайт" е гаранция за сериозен бизнес и професионално отношение. Ние можем да Ви предложим регистрация на "име на сайт" и да Ви консултираме по отношение на подходящо окончание (.com, .net, .info и т.н),според типа бранша на вашия бизнес.

Обща теория
В световната мрежа всеки компютър има свой собствен уникален адрес, представен като цифри напр. 212.36.8.230 .За жалост в този вид е почти невъзможно човек да помни много такива адреси. За да е по-лесно и асоциативно запомнянето на тези низове от цифри съществуват сървъри (компютри предоставящи услуги), които най-общо казано изпълняват ралята на нещо като 'телефонни указатели', в които са записани кой IP адрес на кое име отговаря.

Какво е домейн?
Тези имена от 'от телефония указател'се наричат домейни. Домейнът (domain name) е уникалното име, под което ще съществува дадена интернет страница. Терминът идва от английски domain - област,територия, сфера. За да съществува един интернет сайт е нужно той да бъде 'качен' на компютър с интернет връзка, а за да има име (damain) във виртуалното пространство е необходимо да се регистрира такъв.

Регистрация на домейн
Процедурата по регистрирането на домейн отнема 12 до 48 часа. Минимален срок за регистриране на домейн е 1 календарна година.

Какво е хостинг?
За да бъде вашият сайт достъпен в Интернет 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, нужно е той да бъде инсталиран в специален компютър, който да е непрекъснато свързан с Мрежата. Освен това, в този компютър трябва да бъде инсталиран определен набор от програми, които да "обслужват" сайта.

Дизайн на сайт
Ако все още нямате интернет сайт, ние можем да го разработим за Вас... Всеки разработен от на сайт е съобразен с потребностите и вкусовете на клиента.


Сувенирна реклама
Предложенията на нашият екип за сувенирна реклама са винаги впечатляващи и запомнящи се! Дългогодишният ни опит в календарната кампания ще помогне да Ви предложим възможно най-удачният избор!

Можете да избирате от:
Работни календари
Луксозни календари
Поздравителни картички
Джобни календарчета
Химикали
Запалки
Кибритчета
Ключодържатели
Тефтери
Календар-бележници
Часовници
Чадъри
Чаши
Луксозни комплекти
и още куп нестандартни предложения!

Не робувайте на старите правила в РЕКЛАМАТА - Изисквания за големи, никому ненужни тиражи /стотици менюта, хиляди дипляни, флаери и каталози/. Ще ви поглезим, като отпечатаме само толкова, колкото са ви нужни, дори ако това е 1/един!/ бр. Ако трябва, ще изпълним целия процес по заснемане и събиране на информация! Ще ви поглезим още малко като като Ви представим гарантирани цветни мостри на крайния резултат! За да сте още по-доволни ще изпълним печатната дейност в рамките на деня или следващия и няма да Ви караме да чакате повече! И за да бъдете истински разглезени ще ви ДАДЕМ на разположение по всяко време специалист от нашия екип! Можете да имате Визитки ВЕДНАГА, Дипляни ВЕДНАГА - поглезете се и не чакайте!

Ако всичко това Ви звучи нереално, заповядайте в дигиталния печатен център VEX 1 и вижте! На Ваше разположение е уникалната печатна преса DC6060 проектирана за натоварвания с малки и средни тиражи! Машината гарантира перфектно качество, тираж и срок, непостижими за офсетните преси и така пести парите и времето ви! Офертите ни включват предложения за цялостни фирмени решения, хотелиерство и туризъм, сувенирна реклама, както и технологии, които няма да откриете другаде!

Сега вече имате възможност да печатате само толкова, колкото ви е нужно! Нищо повече! Поръчайте си и вземете ВЕДНАГА 1, 5, 50 или колкото пожелаете папки, брошури, флаери, покани..! Пестете ПАРИТЕ и ВРЕМЕТО си! Не ги разхищавайте в излишни тиражи или седмични срокове! Сега вече можете да промените необходимата информация буквално минути преди печата, при това без да заплащате допълнително! Не робувайте на стари разбирания за РЕКЛАМАТА! Правото на ИЗБОР е Ваше! Сега вече можете да сте сигурни, че всичко ще бъде в срок и с нужното качество! Никой не може да догони качеството на ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ /2440 dpi/! Не се нуждаете от рекламен материал без необходимото качество!

Представете БИЗНЕСА си по подобаващ начин - с нужното ниво! С възможностите си за малки тиражи - от буквално 1/един!/ бр., гъвкава система за промени в предпечата, цветове, гарантира ни от Pantone, печат в рамките на минути и екипът ни, ВИНАГИ на Ваше разположение.

ВЕЧЕ ИМАТЕ ПРАВО НА ИЗБОР! - ИЗБОР ЗА ВАШИЯ УСПЕШЕН БИЗНЕС!!!

Нашето послание
Нашето послание е кратко - Всичко,което е свързано с рекламата Ви трябва да е впечатляващо и запомнящо се - и при това със спазени всички условия на фирмената идентичност!

Бизнес моделът ни е насочен към клиенти, пестящи времето си. Реализирането на всички наши проекти в кратък срок и точното послание дават нужното спокойствие на клиентите и партньорите ни да развиват спокойно бизнеса си!
Ново
Направете запитване за цена или характеристики на всеки продукт.
Използвай линка НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ » под всяка снимка!

Намерете ни във Facebook    VEX TEAM